Την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ – και όλο το τελετουργικό και τις πομπές πριν και μετά – υπολογίζεται ότι παρακολουθησαν τηλεοπτικά περίπου 4 δις άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη. 

Στο… lifestyle κομμάτι του παγκόσμιου και ιστορικού γεγονότος, η Μέγκαν Μαρκλ μονοπωλούσε το ενδιαφέρον – τι φόρεσε, πώς στάθηκε, αν δάκρυσε κτλ – και όχι άδικα, ανα σκεφτεί κανείς τι έχει προκαλέσει στην βασιλική οικογένεια με το megxit. 

Χάρι και Μέγκαν αναμένεται να αναχωρήσουν άμεσα από την Βρετανία για την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ίσως και σήμερα, αλλά αμερικανικά και βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι η δούκισα του Σάσεξ, μετά την κηδεία, απέστειλε επιστολή στον πεθερό της και νέο βασιλιά Κάρολο, ζητώντας του άμεση προσωπική ακρόαση – όπως είθισται και επιτάσσει το πρωτόκολλο.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ζήτησε μια τετ α τετ συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο για να γεφυρώσει τι χάσμα στις σχέσεις τους, λίγο πριν φύγουν από την Βρετανία. 

«Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, να δούμε τα λάθη και να μιλήσουμε για όσα έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια» φέρεται να γράφει η επιστολή της Μέγκαν, σύμφωνα με τον Nιλ Σον, δημοσιογράφο ψυχαγωγίας στα δίκτυα NBC News, MSNBC και Access Hollywood. 

Ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία της Μέγκαν ως «γενναία κίνηση» αλλά ο Σον προειδοποίησε ότι δεν είναι σίγουρο εαν μια επιστολή  είναι αρκετή για διορθωσει την ζημιά, καθώς όλο αυτό το διάστημα οι Σάσεξ – που εγκατέλειψαν τη βασιλική οικογένεια για να ζήσουν ελεύθεροι – έχουν εκφραστεί πολλές φορές δημοσίως κατά της βασιλικής οικογένειας, αλλά και εν αναμονή της βιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και αναμένεται να ταράξει και πάλι τον θεσμό της μοναρχίας και τις οικογενειάκες τους σχέσεις. 

Πηγή: skai.gr