«Η κυβερνητική πλειοψηφία απέναντι σε όλα τα κόμματα επέβαλε να προηγηθεί η προ ημερησίας συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών και όχι να συγκληθεί αμέσως η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας»

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με αφορμή την απόφαση της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής να προηγηθεί η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής και να ακολουθήσει η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας όπου θα κληθούν να καταθέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των υποκλοπών.

Συγκάλυψη και σωσίβιο

Μάλιστα όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ «η κυβερνητική πλειοψηφία απέναντι σε όλα τα κόμματα επέβαλε να προηγηθεί η προ ημερησίας συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών και όχι να συγκληθεί αμέσως η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας» και κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι έχει στόχο τη συγκάλυψη των υποκλοπών και ψάχνει σωσίβιο σε μια κοκορομαχία χωρίς στοιχεία με τον κ. Τσίπρα.

  • Διαβάστε επίσης Υποκλοπές: Η υπόθεση Ανδρουλάκη και οι συνακροάσεις στον Περισσό – Τι λένε τα κόμματα για την εξεταστική του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτικά το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Είναι φανερό ότι επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η στείρα τοξική πολιτική αντιπαράθεση με τελικό στόχο τη συγκάλυψη. Σήμερα στη Διάσκεψη των Προέδρων έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής.

Απέναντι σε όλα τα κόμματα

»Η κυβερνητική πλειοψηφία απέναντι σε όλα τα κόμματα επέβαλε να προηγηθεί η προ ημερησίας συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών και όχι να συγκληθεί αμέσως η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας όπως ζήτησε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, προκειμένου να κατατεθούν όλα τα στοιχεία για την αντισυνταγματική παρακολούθηση από την ΕΥΠ του Προέδρου του Κινήματος Νίκου Ανδρουλάκη και την χρήση του Predator στην Ελλάδα από τα πρόσωπα που ο κ. Μητσοτάκης απέπεμψε ως πολιτικά υπεύθυνους, τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη και τον πρώην Διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα, τους αρμόδιους Υπουργούς, τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο, το νέο Διοικητή της ΕΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη και την αρμόδια για την ΕΥΠ εισαγγελέα εφετών Βασιλική Βλάχου.

Κοκορομαχία χωρίς στοιχεία

»Ο Πρωθυπουργός ψάχνει σωσίβιο σε μια κοκορομαχία χωρίς στοιχεία με τον κ. Τσίπρα, ενώ εμείς αντίθετα θα…