«Είχα δύσκολη χρονιά για ιατρικούς και ψυχολογικούς λόγους. Σκεφτόμενος ότι με βλέπουν τα κορίτσια μου λύγισα» δήλωσε ο «άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας μετά την κατάκτηση του έκτου χρυσού του μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αφιέρωσε το μετάλλιο στα  δυο κορίτσια του, τα οποία, όπως είπε, τον είδαν για πρώτη φορά ζωντανά να αγωνίζεται. «Εγώ κοίταζα μόνο τα δύο κορίτσια μου και τίποτα άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

 «Έως το 2024 μπορούμε να συνεχίζουμε να κερδίζουμε τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μεσολαβεί ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, θέλω να το κερδίσω» ξεκαθάρισε για τους στόχους του ο πρωταθλητής. 

«Άλλαξα εντελώς τη ρουτίνα μου από το 2014, και εντοπίζω λάθη κάθε μέρα. Είναι μια βάση που θα μας πάει πολύ μακριά και κάθε χρόνο θα το ενισχύουμε. Παίζω με την εμπειρία, όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι νεότεροι μου εκτός από τον αθλητή από την Αρμενία» εξήγησε.

«Έχω δώσει και την ψύχη μου για αυτό το άθλημα και τη χώρα μου, και από δω και πέρα θα συνεχίσω να προσπαθώ το ίδιο, αλλά θέλω να το πάρω ‘πιο ελαφριά’. Ότι κάνω γυμναστική και λίγο για μένα πια…» τόνισε. 

«Θέλω να πάρω τα κορίτσια μου αγκαλιά να ηρεμήσω και να πιω μια μπίρα» σημείωσε χαριτολογώντας. 

Πηγή: skai.gr