Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έρευνας για τα αίτια του θανάτου της 53χρονης ηθοποιου, Αν Χες ανακοινώθηκε περίπου μια εβδομάδα μετά την αποσύνδεσή της από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στις 5 Αυγούστου.

Η 53χρονη ηθοποιός πέθανε λόγω εισπνοής καπνού και εγκαυμάτων, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Ένα «κάταγμα στέρνου από αμβλύ τραύμα» – που συμβαίνει συχνά όταν το στήθος ενός θύματος ατυχήματος χτυπά το τιμόνι – ήταν μια άλλη «σημαντική κατάσταση» αφού έπεσε με το αυτοκίνητό της σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες στις 5 Αυγούστου.

Η σταρ του “Six Days Seven Nights” πέθανε στις 12 Αυγούστου και πριν η οικογένεια της αποφασίσει να την αποσυνδέσει από τη μηχανική υποστήριξη ο εκπρόσωπός της εξήγησε ότι ήταν «εγκεφαλικά νεκρή» — κάτι που, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, μπορεί να οριστεί ως θάνατος.

Η Αν Χες – η οποία φέρεται να ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και πιθανώς φαιντανύλης, σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές – οδηγούσε το Mini Cooper της όταν χτύπησε στο γκαράζ ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων και από την πρόσκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά.

Η ηθοποιός, πρωταγωνίστρια του δράματος του NBC “The Brave”, δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις της αφού υπέστη φρικτά εγκαύματα στο δυστύχημα. Είχε κρατηθεί σε υποστήριξη ζωής για να διατηρηθούν τα όργανά της για δωρεά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της.

Μετά το θάνατο της το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες επέλεξε να μην προχωρήσει σε έρευνα για το ατύχημα.

Πηγή: nypost.com